U bent op de infosite Gebruikerssite Online systeem
Français English
wat bieden we u?

PROSE behoort tot het portfolio van het agentschap AQARTO. We hebben als doel het ontwikkelen, verspreiden en ondersteunen van duurzame integratieve kwaliteitszorg in nonprofit-sectoren en de sector van sociale economie. PROSE is marktleider in een aantal sectoren, o.a. bijzondere jeugdbijstand en kinderopvang. Ons instrumentarium is gericht op kwaliteitszorg op basis van teamgerichte zelfevaluatie. We geven vorming en opleiding en nemen ook initiatieven die goede praktijken aanmoedigen en ondersteunen.

We willen op een klantgerichte en budgetvriendelijke manier de kwaliteitszorg helpen realiseren. Dat doen we momenteel in vier sectoren: Onderwijs, Vorming en Opleiding [OVO], Zorg, Gezondheid en Welzijn [ZGW], Dienstverlening en Sociale economie [DSE], en Openbare Diensten en Agentschappen [ODA]. PROSE is beschikbaar in Nederlandstalige, Engelstalige, Franstalige en Spaanstalige versies. PROSE wordt ook gebruikt in onderzoek, in maatschappelijke dienstverlening en in ontwikkelingssamenwerking.

Onze tarieven zijn laag omdat we met experts op zelfstandige basis diensten leveren volgens de noden en behoeften van de gebruikers. Inkomsten worden geïnvesteerd in het updaten en verder ontwikkelen van het instrumentarium. Het online platform biedt mogelijkheden die geen enkel ander instrumentarium op eenzelfde platform heeft.

Bekijk ons portfolio van realisaties, ons instrumentarium, de lijst van gebruikers en de getuigenissen van tevreden abonnees. Eerder dan brede campagnes te voeren, richten we ons op goede ondersteuning van gemotiveerde gebruikers. PROSE kent dan ook succes door positieve mond-tot-mond reclame. Contacteer ons indien u gepersonaliseerde informatie, een vrijblijvende demonstratie of een tijdelijke toegang tot het online platform wilt.