U bent op de infosite Gebruikerssite Online systeem
Français English
demo en uitproberen

U kan bij ons een tijdelijke toegangscode vragen om het online systeem uit te proberen. Zo kunt u de performantie en de gebruiksvriendelijkheid ervan ervaren. U kan ook steeds een afspraak maken om het systeem bij ons op het kantoor onder begeleiding uit te proberen. We maken u graag wegwijs in alle gebruiksmogelijkheden. U brengt dan uw laptop mee.

We kunnen ook een demo bij u ter plaatse verzorgen. Daarvoor zijn drie opties:

Optie A: De demo-sessie wordt enkel voor u en enkele van uw medewerkers gegeven. Dit vereist een internetconnectie. Indien u vervolgens beslist om een abonnement te nemen, dan wordt voor de demo geen vergoeding aangerekend. In het andere geval wordt 70 tot 120€ aangerekend, afhankelijk van de afstand.

Optie B: U nodigt enkele personen van andere organisaties van uw regio of netwerk uit om de demo bij te wonen. Indien er minstens 3 andere instellingen of voorzieningen aanwezig zijn, vervallen de kosten.

Optie C: U kiest voor een toegepaste demosessie waarin een oefening met de diagnostiek is ingebouwd. Er wordt dan met u afgesproken welke bevraging hiervoor wordt toegepast en welke personen hieraan deelnemen. U en uw medewerkers ervaren dan zelf concreet hoe het in zijn werk gaat en zo beschikt u dan meteen over een bruikbare zelfevaluatie over een door u gekozen thema. U krijgt bovendien adviezen mee. De kost hiervoor bedraagt 500€ en wordt gereduceerd tot 250€ indien u binnen de week instapt in een abonnement (bedragen excl. 21% btw).